U bent nu hier: Home » Limburg

Zonwering Limburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle zonwering bedrijven in Limburg. Voor een overzicht van zonwering bedrijven per plaats in de provincie Limburg, ga naar zonweringen Limburg. Of ga naar direct contact met zonwering bedrijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere zonwering bedrijven tegelijk.

1

Midesti

Hasseltweg 402, 3600 Genk (Limburg)
Tel: +32488571897, Fax: -, BTW-nr: -
Een overkapping of carport van aluminium of een veranda met glazen
schuifwanden of enkel een overkapping met een glas, polycarbonaat dak of lamellen dak Kiest u daarnaast ook voor extra uitrusting, zoals een zipscreen, zonwering, verlichting, vliegenraam, getinte glazen,... ? Of bent u bereid om voor een tikkeltje meer te gaan en te kiezen voor een lamellendak of een cube veranda?
Daarnaast biedt Midesti met haar bouwpakketten ook de mogelijkheid aan handige harry's om de handen uit de mouwen te steken. Ons assortiment bevat verscheidene opties om al uw wensen te vervullen. Neem dus zeker een kijkje op www.midesti.com.
Een gezellig moment zou u niet buitenshuis moeten zoeken. Geniet volop van uw huis en tuin met een veranda die Midesti met zorg en aandacht ontwerpt en monteert rekening houdend met al uw wensen. Het enige waar u aan moet denken is de keuze of u nu en ontspannende boek leest of gezellig een glaasje drinkt onder uw veranda samen met uw familie en vrienden. De rest regelt Midesti wel.

➡️ Contact ⬅️

Aarzel niet om contact op te nemen met Midesti, al is het maar voor advies.
Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.
📞 +32 488 57 18 97
📩 info@midesti.com
📍 Hasseltweg 402 / 1, Genk
🌐 www.midesti.com

➡️ Offerte ⬅️

Bent u klaar om voor Midesti te kiezen? Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan via https://www.midesti.com/offerte/ .

Vermeld uw wensen, afmetingen en persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer en adres). Voeg vervolgens een foto van de ruimte toe. Zo kunnen wij alle mogelijkheden bekijken om een hoogwaardige service te verwezenlijken.

〰️ Midesti 〰️

#veranda #overkapping #renson #luxe #art #luxeart #glas #glazenwand #lamellen #pergola #terras #beach #zon #furniture #glas #glazenwand #deur #kozijn #überdachung #Lamellendach #Tuin #tuininspiratie #architecture #restaurant #archiculture #aluminium #zonwering #screen #carport #zonwering #pérgola
Overkappingen, lamellen daken, pergola, Glazen wand, screen, zonwering,
zonneluifel, montage, onderhoud, zijwanden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Midesti

Sun Invest

Geenrode 3, 3980 Tessenderlo (Limburg)
Tel: 013 29 63 29, Fax: -, BTW-nr: -
Als u meer wil genieten van uw huis, terras en tuin dan bent u bij Sun
Invest aan het juiste adres. Vertel ons uw dromen en wij zullen er alles aan doen om een pasklaar antwoord te bieden, rekening houdend met uw concrete behoeften en uw budget. Wij plaatsen rolluiken, screens, luifels, verandazonweringen, lamellendaken en terrasoverkappingen.
Terrasoverkappingen, Lamellendaken, Luifels, Rolluiken, Screens,
Verandazonwering, Binnenzonwering, Buitenzonwering
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sun Invest

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy